Новини

Асен Василев: Плановете на ГЕРБ и ДПС са Борисов да бъде президент, а Пеевски – министър-председател

„Плановете на ГЕРБ и ДПС са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател“, това заяви в ефира на Nova TV съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Асен Василев.

С тези думи съпредседателят на ДПС Делян Пеевски опитал да склони ПП-ДБ да работят с тях (ГЕРБ и ДПС б.ред.), защото в противен случай, „те щели да си работят двамата (Борисов и Пеевски б.ред.) по този начин“.

Асен Василев обясни, че разговорът му с Пеевски се е състоял още през март, когато вече станало ясно, че кабинетът се разпада.

„Хората трябва да разберат, че в момента се готви масирана промяна в начина, по който ще се управлява страната и тя се подготвя от ГЕРБ и ДПС,“ заяви Василев.

В момента се готви масирана промяната на начина, по който България ще бъде управлявана от ГЕРБ и ДПС – категоричен е Василев.

Има мнозинство от хора, според което нещата в държавата не вървят добре, обясни Василев и допълни, че точно това мнозинство не излиза до урни по една проста причина „Във всяка предизборна кампания се говори от телевизора, че няма смисъл да се гласува. Ако нямаше смисъл да се гласува, нямаше някои политически партии да купуват гласове“, каза доскорошният финансов министър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *