Новини

Безпрецедентна подкрепа за ПП-ДБ от Европа: трима премиери от ЕС призоваха българите да гласуват с №12 на 2 април

„Гласувайте на 2 април с №12 за „Продължаваме Промяната – Демократична България“. С този призив към българите се обърнаха трима европейски министър-председатели. Александър Де Кро от Белгия, Кая Калас от Естония и Ксавие Бетел от Люксембург изразиха своята подкрепа за обединението, което е най-добрият избор и за България, и за Европа.

„Всички български граждани заслужавате да имате нормален европейски живот. Гласувайте за обединението ПП-ДБ с №12 в бюлетината. Това е най-бързият начин да се преборите с корупцията и да влезете в Шенген“, казва Александър Де Кро.

„Скъпи български приятели, знам, че ви предстоят избори и ако искате партия, която застава зад демократичните ценности, свободата на гражданите и човешките права, гласувайте за „Продължаваме Промяната – Демократична България“, призовава Кая Калас.

“2 април е много важна дата. България заслужава стабилност. Вие заслужавате да бъдете една от държавите в Шенген, да имате един и същи статут като всички останали европейски държави. Знам, че Кирил Петков се бори за това. Затова ви казвам – изберете бюлетина №12, обединението е най-добрият избор и за България, и за Европа.“, споделя Ксавие Бетел.

Най-прекият път България да излезе от застоя и да се превърне в нормална европейска държава с европейски пътища, здравеопазване във всяка точка на страната, модерно образование и истинско правосъдие минава през номер №12 в бюлетината и подкрепата за ПП-ДБ. Обединението е единственият шанс България да тръгне напред:

Видео обръщението на Александър Де Кро можете да видите тук:
https://fb.watch/jlmt4RxicC/

Видео обръщението на Кая Калас можете да видите тук:
https://fb.watch/jlmt4RxicC/

Видео обръщението на Ксавие Бетел можете да видите тук:
https://www.facebook.com/572176366/videos/1213759479279006/

Видео обръщението на Марк Рюте можете да видите тук:
https://youtu.be/kW30M9DllWY

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *