Новини

Благомир Коцев: „Ще се боря да върна изгубената слава на Варна“

В пълна зала със симпатизанти и в присъствието на лидери от коалицията ПП-ДБ Благомир Коцев представи общинската листа и районните кметове

Кандидатът за кмет на Варна на Коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ Благомир Коцев обяви, че ще се бори за Варна без периферия, с паркове и зелени пространства, с добра инфраструктура в кварталите и равномерно покритие на социалните услуги. Детски градини, ясли и по-уреден градски транспорт, добра среда за децата и семействата са сред основните му приоритети.

„Няма как да не говорим за слона в стаята. Сегашният кмет и сегашната администрация всъщност не са тези, които управляват града. Ще си върнем Варна от онези, които я управляват в сянка“, каза Благомир Коцев, кандидатът за кмет на Варна от Коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“. Според него хората знаят кои тесни икономически интереси не позволяват на Варна да се развива.

На събитието присъстваха специални гости: лидерите на Коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ – Кирил Петков, Христо Иванов, ген. Атанас Атанасов, както и народният представител Даниел Лорер.

„Благомир Коцев е най-добрият избор и за Варна, и човекът, който ще направи града отново един от най-красивите в България“, коментира лидерът на ПП Кирил Петков.

Кандидатът за кмет акцентира приоритетите от програмата си с фокус върху инвестиции, които да повишат доходите и да върнат младите хора в града, на добрата градска среда и на отговорния диалог между общинската управа и гражданите., обеща Коцев по време на официалното откриване на кампанията във Варна.

„Кампанията не започва сега, ние работим от месеци, за да чуем проблемите на варненци. Те остават нечути досега. Презастрояването и инфраструктурата са сред най-големите болки на хората. За да ги решим, смятам, че трябва да имаме поетапно, а не ударно или предизборно развитие“, отговори Коцев на журналистически въпрос.

„Познавам всички хора в листата лично и знам, че те са достойни хора, които ще работят за обновлението на Варна, за връщането на изгубената й слава и за по-добър живот за всички жители на морската столица. Нито един от тях няма икономически зависимости“, добави Коцев.

„Планираме да инициираме промени в общия устройствен план. В динамичен град като Варна, той би трябвало да се сменя, след като е бил в сила вече 10 години. Варна има нужда от повече зелени площи. Това е заложено в плана „Парк във всеки квартал“, който ще изгради паркове върху общински площи“, каза Коцев.

„Трябва да има инфраструктурно решение с изграждането на буферен паркинг, какъвто е бил и планът преди много години“, поясни още Коцев. Според кандидата за кмет от ПП-ДБ, това може да се случи като бъде изграден надземен или подземен паркинг под бул. „Княз Борис I“, който да е в полза и на жителите на съседния квартал „Чайка“.

Разчитам на мажоритарния вот на хората, ще се обърнем към тях и техните проблеми и ще предложим решения. Хората трябва да бъдат чути, след като повече от 10 години вече те се чувстват забравени от кмета Портних, заяви Коцев.

„Важно е да си вземете Варна обратно. Кажете на роднините и близките си, на приятелите си, че трябва да гласуват“, призова варненци председателят на „Да, България“ Христо Иванов.

„Симпатизантите на ДСБ знаят, че Варна отдавна е наша кауза. Призовавам да се мобилизираме и да излезем да гласуваме с номер 66“, каза лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов, като добави, че следващият шанс за промяна в града ще е чак след четири години.

„Ще си върнем града“, обяви Коцев под аплодисменти и обеща, че екипът от общински съветници и районни кметове ще работят за да върнат славата на Варна като морска столица.

„Нашата листа е единствената, която работи за обикновените хора и няма тесни икономически зависимости“, категоричен беше той.

За Благомир Коцев, като кандидат за кмет от листата на ПП-ДБ във Варна гражданите могат да гласуват с номер 66 в бюлетината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *