Кандидати

Данчо Гурдев

Д-р Данчо Гурдев, е семеен с две деца. Работи от 11 годишен, като е отгледан само от майка си, която губи живота си, когато е бил още на 16 години. За себе си казва, че е минал през ада, докато се изгради като личност. И нищо не може да го спре.

Завършва с висок успех Медицински университет Пловдив, а впоследствие специализира една от най- дефицитните и тежки специалности, а именно ,,Анестезиология и интензивно лечение“. Работохолик, отдаден на професията и семейството си. Още в годините на специализация работи на три места.

Казва, че е видял всичко и знае къде са недостатъците в родната медицина.

Кандидат за народен представител от Пазарджик под номер 103 на изборите през 2021 от ПП ,,Продължаваме промяната“

През 2022 успешно защитава конкурс за постоянен управител на лечебното заведение- ,, МБАЛ Велинград “ ЕООД. Започва един от най- бързите периоди на развитие на общинската болница.
Привличат се десетки лекари и медицински сестри. Това обаче явно е в противовес с частните интереси в района и скоро след това е подложен на поредица от интриги и ежедневни клеветнически статии. Бива отстранен от позицията по искане на кмета на Велинград. Искането обаче среща отпор по време на предишния мандат на областния управител, на Пазарджик, тъй като отстраняването му е обявено за незаконно. Към момента д-р Гурдев е завел над 6 дела в различни съдилища в България, някои от които са срещу клеветите изписани срещу него.
За себе си казва, че е непримирим и изключително мотивиран, когато знае, че е на страната на правдата.

Решен е да напише роман на тема Велинградската мафия като представителна извадка на случващото се в цялата страна.

Д-р Данчо Гурдев, е кандидат за кмет на Община Велинград и водач на листа за общински съветник на коалиция ,, Продължаваме промяната-Демократична България „.

Кандидати за общински съветници:

101. Данчо Василев Гурдев
102. Красимир Събинов Джиханов
103. Рахим Али Енгяк
104. Бранимир Асенов Манушов
105. Десислава Марева Димитрова
106. Алиш Мехмед Мандраджиев
107. Михаил Божидаров Михайлов
108. Никола Цветанов Голомеев
109. Десислава Илиева Костянева-Ананова
110. Валентин Пламенов Русинов
111. Иван Смиленов Смиленов
112. Ахмед Муса Чолак
113. Мустафа Салих Шукри
114. Ибрахим Фезулов Дъбев
115. Халил Мехмедов Ходжов