Кандидати

Добромир Гюлев

преференция 119

Добромир Станчев Гюлев е филолог, журналист и специалист по оценка на риска. В момента работи като редактор, анализатор и специалист по качеството в компания, специализирана в медийни и бизнес анализи, както и обработка на данни и информация. Работил е също така като бизнес журналист и медиен анализатор.

Добромир счита, че обществената и политическа дейност е един от задължителните елементи за пълноценен живот на всеки добър гражданин. Участвайки активно в политическите процеси в страната в последните няколко години, Добромир счита, че България все още има нужда от силно политическо лидерство, за да се направят последните смели стъпки за завършване на прехода към пълноправна и стабилна демокрация. В момента на страната й липсва ключовия камък, който заклинва останалите елементи на новата ни демокрация и той е равенството пред закона за всички български граждани.

В Народното Събрание Добромир ще работи за постигане на по-добър баланс между икономическото развитие на българското черноморие и опазването на невероятната ни природа.