Кандидати

Емил Едисонов

преференция 122

Емил Едисон, делегат от 24-ти мир, е човек със страст към обществената служба и изграждане на по-добро бъдеще за своята държава. След като завършва своето образование по полимерно инженерств и софтуерно инженерство, той работи като експерт в Агенцията по обществени поръчки, където придобива ценен опит в държавната администрация и аналитичното мислене.
Решението му да се кандидатира за народен представител не беше взето леко, тъй като беше воден от желанието да служи на общността си, да представлява интересите на гражданите и да допринесе за изграждането на по-светло бъдеще за страната. Той дълбоко вярва в активното гражданско участие в политическия процес и смята, че всеки гражданин има потенциала да бъде катализатор за положителна промяна.
Като народен представител Емил ще работи неуморно, за да гарантира, че гласът на неговия избирателен район се чува ясно и силно в законодателния процес. Неговата разнообразна основа от знания и умения ще му позволи да разбере напълно сложните проблеми, пред които е изправена неговата общност, и да предложи решения, които са както практични, така и устойчиви. Тези решения ще имат за цел да насърчат икономическия растеж, да подобрят образователните възможности, да защитят околната среда и да насърчат социалното сближаване.
Водеща мотивация за Емил да стане народен представител е любовта му към родината и силната вяра в нейния потенциал. Той иска да види България като просперираща, справедлива и приобщаваща страна, в която всеки гражданин може да реализира пълния си потенциал. Като народен представител той ще посвети кариерата си на превръщането на тази визия в реалност.