Кандидати

Хасан Бекир

преференция 105

Роден и израснал в Димитровград, Хасан Бекир вярва, че успехът в живота е просто поредица от възможности, които следва да грабнем преди да ни се изплъзнат.

Благодарение на целеустремеността и работната си етика още преди да придобие бакалавърска степен в сферата на туризма, едва на 23 годишна възраст, той заема позицията „Фронт-офис Мениджър“, а под негово пряко ръководство е екип от 8 души.

Не след дълго получава възможността да се присъедини към маркетинговия отдел на реномиран петзвезден хотелски комплекс и след само шест месеца еднолично оглавява ивент мениджмънт дейността му.

Още през първата си година получава приза за най-бързо развиващ се млад служител, а по време на целия си престой успешно реализира повече от 30 събития на обща стойност над 2 милиона лева.

Към днешна дата Хасан Бекир заема позицията ‘Оперативен Директор’ в иновативна IT компания, развиваща собствена резервационна платформа с достъп до повече от два милиона хотела в над сто и деветдесет държави.

За своя кауза е приел разработването на обучителни програми, насочени към развитието на младите хора и тяхната подготвка за успешен кариерен старт, интегрирайки нови технологии в учебния процес като изкуствен интелект и автоматизация за подобряване на цялостното обслужване и ефективност.