Кандидати

Искрен Арабаджиев

Искрен Арабаджиев е роден през 1991 г. в град Ловеч. Завършва езикова гимназия „Екзарх Йосиф I” с немски език. След това продължава обучението си в СУ „ Св. Климент Охридски“, където получава бакалавърска степен по специалност „Икономика“ и магистърска степен по специалност „Счетоводство и одит“.
Първите 5 години от професионалния си опит трупа в сферата на счетоводството и финансите в различни международни компании.
През 2020 г. започва работа като заместник-кмет на Столична община – район „Студентски“, чието население е над 100 000 души. Като част от ръководството на Общината, той ръководи 70 човека и оглавява отговорните ресори финанси, образование, култура и спорт. Негова е и нелеката задача да осъществи административна реформа, чрез която да подобри процесите в Общината и да ги превърне в ефективни и работещи в полза на хората.
Впоследствие е избран за народен представител в 47-ото, 48-ото и 49-тото Народно събрание от Ловеч.
Като народен представител от областта и с вече натрупан сериозен административен опит, Искрен Арабаджиев работи активно по сигнали на граждани и се опитва да разреши казуси, с които местните власти не успяват да се справят с години.
С кандидатурата си за кмет на Община Ловеч Искрен Арабаджиев вярва, че е време е да спрем да се примиряваме с негативните тенденции, да ги обърнем и да живеем достойно в родния си град.