Кандидати

Искрен Иванов

преференция 106

– Искрен Иванов е икономист по образование , предприемач по призвание и любител на българската история .
Визитка :
– Искрен Иванов е предприемач с управленски и лидерски умения свързани с добра комуникация и висок процент на постигнатите цели. Дългогодишните пътувания из цяла България са го превърнали в човек с широко обществено мнение , изградено на база на общуване с широк кръг от хора от различни сфери .Участник в протести и организатор на общи инициативи на местни предприемачи . Натрупал професионалният си опит във водещи международни компании като – Wrigly и Walmark . През последните дванадесет години се занимава със собствен бизнес в сферата на детските стоки и услуги , и е изградил верига от три детски магазина „ Вълшебство” на територията на град Русе , и онлайн магазин .
Образование и граждански активности :
– Магистър в Стопанска академия ,, Д.Ценов” гр.Свищов специалност – „ Мениджмънт на търговската дейност ” , УНСС – гр. София специалност – Икономика на транспорта . Член на ПП „Продължаваме Промяната „. Лични инициативи : популяризира на каузата , на Апостола на свободата Васил Левски „За чиста и свята република , а всички български граждани да живеят равни под закона Български”. Печатане на плакати и стикери , фигури и други материали с образа и думите на Васил Левски и тяхното поставяне на обществени места ,като Училища , Детски градини и улични ел.табла с цел пробуждане на гражданското общество и запазване на Българското ни самосъзнание , особено при младите хора и децата .
За какво ще работя:
– Ще работя за един по – чист приветлив и модерен град , с високо ниво на сигурност , и силно икономическо развитие , в който русенци ще се чувстват у дома си . За подобряване на комуникацията между бизнес и институции , и създаване на условия за развитие на предприемачеството .
Лични :
– Семеен с две деца . Родом от с .Тетово , от 2001г. до 2010 г. живял в гр.София . Със семейството си се премества в град Русе през 2010 година , заради спокойствието и уюта , които предлага красивият ни дунавски град – Русе .
За печатни материали
– Искрен Иванов е предприемач с управленски и лидерски умения свързани с добра комуникация и висок процент на постигнатите цели. Дългогодишните пътувания из цяла България са го превърнали в човек с широко обществено мнение , изградено на база на общуване с широк кръг хора от различни сфери .Участник в протести и организатор на общи инициативи на местни предприемачи . Натрупал професионалният си опит във водещи международни компании като – Wrigly и Walmark . През последните дванадесет години се занимава със собствен бизнес в сферата на детските стоки и услуги , и е изградил верига детски магазина на територията на град Русе , и онлайн магазин