Кандидати

инж. Иван Дончев

„Роден съм през 1975 год. в град Провадия в семейството на Илия и Христинка Дончеви. Имам по-голяма сестра, която също е родена и живее в град Провадия. Женен с две дъщери. Средното си образование съм завършил в родния ми град. През 2002 год. се дипломирах в Технически Университет – Варна със специалност “Магистър по Електронна Техника и Микроелектроника“. Професионален шофьор съм от 1994 год. Говоря свободно руски и английски език. Християнин съм и зачитам всички християнски ценности. Свиря на няколко музикални инструмента. Обичам да бъда със семейството ми, да слушам музика, да пиша кратки стихове, да разговарям с приятели, да бъда в гората и да карам мотор с приятели. Държа на реда, чистотата, светлината и истината. Мразя лъжата и лицемерието. Високо ценя думите вярност, смирение и толерантност. Трудно обещавам, но когато обещая изпълнявам обещанията си.
Развил съм знанията и уменията в различни направления. От 2016 год. до сега работя в известна американска фирма, като “Главен Технически Инженер и Мениджър Експлоатация и Поддръжка“. От 2011 до 2015 съм работил в Митница Варна, като Инспектор в отдел “Митническо разузнаване и разследване – сектор Мобилни групи“. За периода 2007-2010 съм работил във Ваканционен клуб “Ривиера“, където започнах като “Системен администратор“, а в последствие станах и “IT Мениджър“ на комплекса. Плавал съм с пасажерски кораби, като съм бил в “Офицерския състав“ на корабите – “La Boreal” и “Orient Queen”. В процеса на работа съм посетил повече от двадесет и пет държави по света и около четиридесет и пет щата в САЩ и Канада. Осъществил съм контакти и съм създал приятелства с влиятелни хора в Европа, Северна и Южна Америка. Управлявал съм екипи и съм генерирал и разпределял различни по големина бюджети.
През 2015 год. със семейството ми спечелихме “Зелена карта“ и имигрирахме в САЩ. Като събирателна личност успях да се сдобия с много добри и верни приятели, които ми помогнаха за постигане на “Американската мечта“ във всичките й нюанси. Постигнах всички свои мечти и желания, само едно нещо ми липсваше и то е сърцето ми, което остана в България! Включих се в политиката с цел да направя ВСИЧКО възможно по силите ми, за да не виждам повече сълзи в очите на деца стоящи на перона на гарата или на терминала на летището и прошепващи: ..“Чао бабо, чао дядо! Някой ден ще се видим отново!“. Да направим Община Провадия желано място за работа, отдих и развитие!“

Кандидати за общински съветници:

101. Иван Илиев Дончев
102. Николай Георгиев Николаев
103. Свилен Христов Александров
104. Тихомир Иванов Александров
105. Пеньо Георгиев Ганев
106. Невелина Ивайлова Раднева
107. Севдалина Стоянова Николова
108. Стеляна Иванова Стоянова
109. Славян Светломиров Иванов
110. Николинка Мирчева Анастасова
111. Сунай Велиев Алиев
112. Ангел Стоянов Стоянов
113. Кремена Филева Митева
114. Пламен Миланов Георгиев
115. Георги Николов Георгиев
116. Пламен Ангелов Ангелов
117. Красимир Христов Киров
118. Милица Бенева Стоянова
119. Ралица Веселинова Йовчева
120. Валентин Трифонов Трифонов