Кандидати

Мирослава Петрова

02 МИР Бургас преференция 104

24 МИР София преференция 109

Мирослава Петрова е завършила Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност Българска филология. Студент на Кирил Петков и Асен Василев във водените от тях “Харвардски курсове” – Raising a Nation: Perspectives on Growth and Development.
В професионалното си развитие тя е част от първия екип на Colliers International за България, където се учи от най-добрите в сектора и работи за проекти с високо обществено значение.
От университетските си години досега Мирослава Петрова развива дългогодишен опит в управлението на проекти в сферата на архитектурата и строителството, real estate, организация на събития и обществени проекти. Съинициатор е, в ядрото на гражданските инициативи “Да запазим Корал”, “Обещай, че ще гласуваш!”, “Софийски дискусионен форум”, “Читалището”, “Правосъдие за всеки”, “Спаси Пирин”, “Българско кемпер общество”. Доброволец, организатор, съмишленик с висок професионален критерий. Мирослава Петрова работи с автентичната гражданска енергия, в която вярва, с убеждението, че това е най-важната гаранция за съвременно общество, просперитета и свободата му.
Обича приятелите си и да бъде близо до природата и семейството си. В града кара скутер, а извън него е част от no trace къмпинг и кемпер – културата.