Кандидати

Пламен Бойчев

Преференция 115

Израснал в гр. Стара Загора, учил в ПМГ „Гео Милев“, „Американски Колеж“, гр. София, а в последствие в Англия и Германия. Завършил Индустриално инженерство в Технически университет – София. В момента следва второ висше образование – магистър по Икономика. Говори свободно английски и немски език. Завръща се в България, защото смята, че младите българи трябва да се развиват в своята родина. Понастоящем е заместник – управител в семейния инженерен бизнес.

Мисия и визия:

България има нужда от народни представители, които да представляват – да се вслушват в нуждите на своите избиратели и да защитават техните интереси в народното събрание.

Привличането на българите от чужбина, повишаване на минималния и средния доход, борба за справяне с демографската криза и миграцията от малките населени места.

Подкрепа за местните производства, малкия и среден бизнес. Елиминиране на нелоялната конкуренция, двойния стандарт и корупцията, злоупотребите с обществени поръчки, чрез реформи в съдебната и изпълнителната власт.

Повишаване на възнагражденията и подобряване условията за работа в образователната и здравната система. Подкрепа за външната търговия и туризма.

Изграждане на висок обществен морал и силна ценностна система. Създаване на конкурентна среда за развитие на свободния пазар и силната демократична общност.