Кандидати

Полина Крайнева

Преференциь 109

Аз съм Полина Крайнева и съм кандидат за народен представител от 23 МИР София.

Вярвам, че най-голямото постижение в новата история на България са членството ни в НАТО и ЕС. Те са наследството на моето поколение, оставено ни от реформаторското управление на ОДС, за което беше платена висока политическа цена. 

Принадлежността ни към евроатлантическото семейство е гаранцията за нашето благополучие – такова, каквото можем сами да създадем и отстояваме. 

От 2008 г. България е обект на хибридна война от страна на Руската федерация, която не получи отговор. Нейната крайна цел е разколебаване в нашите ценности и избора, който, като държава и общество, сме направили.

Моите усилия в следващото Народно събрание ще бъдат свързани с:

  • Решителна реформа в службите за сигурност, която да осигури ефективен институционелен капацитет за превенция, разкриване и предотвратяване на хибридните заплахи;
  • Интегриран подход чрез пакет от законодателни промени, който да отразява анализ на уязвимостите в дълбочина и да предлага категорични мерки за противодействие, включително по отношение на борбата с дезинформацията;
  • Завършване на процеса по присъединяване на България във вътрешните кръгове на евроатлантическа интеграция – Шенген и еврозоната.

 

Подкрепете ме с преференция № 109 в 23 МИР София в листата на “Продължаваме промяната – Демократична България” с № 14.