Кандидати

Станислав Кимчев

преференция 110

Станислав Кимчев e стратегически и оперативен специалист с над 15 години управленски опит в изследването, маркетинга и продажбите на информация, свързана с пазарите за ТВ съдържание в Централна и източна Европа. Един от създателите на независимата плаформа ceetv.net – най-изчерпателният и международно признат независим източник на информация за ТВ бизнес в региона. Сто процента благоевградчанин, възпитаник на НХГ “Св. св. Кирил и Методий”, бакалавър по музика, магистър по кино и ТВ режисура и Международни отношения.

Освен телевизионния бизнес, синът на популярния и обичан актьор и певец от Благоевград – Николай Кимчев, Станислав е фамилно “обременен” с огромна любов към театралното изкуство и музиката. През годините поставя и участва в мюзикъли на „Broadway Performance Club към Американския университет в България, чиито представления в цялата страна имат огромен принос към популяризирането на мюзикълния жанр. Последните три години създава младежката хорова формация „Ролинг тоунс“, поставя три оперни премиери на сцената на Камерна опера – Благоевград и обучава кандидат-студенти по актьорско майсторство.
“Войната срещу фалшивата информация и новини може да бъде спечелена с образование, доверие и култура, вярвам в промяната и иновациите и съм страстен привърженик на създаването на по-добри връзки между публичните медии и хората”.