Кандидати

Велин Младенов

05 МИР Видин преференция 103

14 МИР Перник преференция 105

Велин Младенов е роден на 4 ноември 1978 година в семейство на ветеринарни лекари. Женен е с две деца.
Има две висши образования, първото от които е public relations, a второто – право.
Има дългогодишен юридически опит в сферата на търговското, гражданското, изпълнителното, застрахователното, облигационното, вещното, семейното и наследствено право и др.
Той е създател и ръководител на адвокатска кантора Младенов, която е базирана в гр.София, и има филиали в гр. Перник и гр. Видин.
Младенов е сред популярните лица в българската адвокатура, като е един от малкото адвокати завели и спечелили знакови дела, включително и срещу ВИК, Банки, Топлофикация и др. монополисти.
Адвоката Младенов е известен не само сред адвокатските среди, но и в спортните, тъй като е дългогодишен професионален състезател по канадска борба, като е извоювал множество призове и награди.
Г-н Младенов се присъедини много успешно към голямото демократично семейство на Продължаваме промяната, като към момента е общински съветник от ПП.
Счита, че е необходимо с политика да се занимават реализирали се хора, които не са постигнали успеха си в държавните и общински служби по „шуробаджанашки“, а в частния бизнес, където естествения подбор отделя житото от плявата.
В политиката е, тъй като се стреми адекватно правосъдие да получат не само клиентите му, а всички български граждани, и ще работи усърдно за постигане на целите си.