Кандидати

Яница Господинова

преференция 107

Яница Господинова е родом от Стара Загора. Завършва висшето си образование в Икономически университет – Варна и след това се преквалифицира като учител в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Учител по душа, тя се бори ежедневно за равен достъп до качествено образование за всяко дете и вярва, че взаимната подкрепа е ключов фактор за по-добро бъдеще на страната ни.

В момента работи като учител по английски език в Професионална гимназия по електроника “Джон Атанасов”, гр. Стара Загора. Също така, е участник по програма “Нов път в преподаването” на фондация “Заедно в час”, а след това и сътрудник в екип “Регионално развитие”, където обучава учители как да преподават умения на 21 век. Тя търси всякакви възможности да споделя и помага на своите колеги, като предоставя безплатни обучения на учители. Участва в организирането на редица образователни форуми и събития в област Стара Загора.

Тя е майка на 2 деца и цялото семейство обичат разходките сред природата. В свободното си време излиза с приятели, рисува и чете книги.