Новини

Искрен Арабаджиев: „Време е управлението на Ловеч да поеме човек, който ще се грижи за общината като свой собствен дом“

Всекидневни срещи с жители на община Ловеч провежда кандидатът за кмет на града Искрен Арабаджиев. Сред най-честите проблеми, за които му споделят хората, са авариите и спирането на водата, незапълнените с години дупки по улиците, амортизираните детски и спортни съоръжения, лошото качество на сметосъбирането и сметоизвозването, капещите покриви на читалищата или кметствата в селата, както и непочистените корита на реката, които създават опасност от наводнения.

„Но има едно ключово нещо, което чух от всеки един човек, с когото си говорих – чувството за безвремие, в което сме изпаднали в последните 8 години. Период, в който не само че ръководството не реализира важни за общината проекти, но и нищо от вече изграденото не се поддържа.“, споделя Арабаджиев.

Кандидатът за кмет акцентира, че проблемите са преодолими, когато управлението на Ловеч поеме човек, който ще се грижи за общината като свой собствен дом. Искрен Арабаджиев има визия, идеи и конкретна програма за управление от 84 точки, които ще подобрят живота на всеки един ловчалия.

„Ако бъда избран за кмет, ще започна още от самото начало да върша това, което зависи от мен на 100% – чистотата, озеленяването, дупките по пътищата, работата по сигналите, отношението към ловчалии. Знам, че по този начин ежедневието на всеки един жител на общината ще се подобри и тогава ще можем да се фокусираме върху големите проекти, които да дадат истински тласък на града ни. Новото начало за Ловеч е все по-близо, нека му дадем шанс с номер 66 в бюлетината на 29 октомври.“, допълва Искрен Арабаджиев.

Именно работата по сигналите е сред основните акценти в програмата на Арабаджиев. Кандидатът вече има успехи зад гърба си с подобна дейност като част от ръководството на един от най-големите столични райони – „Студентски“. Той участва в създаването на такова звено и подчертава, че резултатите веднага са били налице.

Срещите на Искрен Арабаджиев и кандидатите за общински съветници на територията на цялата община продължават и в следващите 2 седмици. Актуалния и подробен график можете да следите на страницата му в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *