Новини

Какво ще върне младите хора в Пазарджик?

Младият кандидат за кмет Петър Куленски иска да върне живота в Пазарджик

Най-естественото нещо е да си млад човек, който може да се развива навсякъде, но иска да знае, че винаги има възможност да се върне в родния си град. И не, не защото е по-лесно, а защото всеки носи невидимата притегателна нишка на кътчето земя, в което се е родил. Често обаче липсата на проактивност за развитието кара все повече млади хора все по-рано да напуснат своя роден град. Това се превръща в “лайтмотив” на “обезкървяването” ни като нация. Причините да си тръгват са безбройни и основателни. Много млади хора избират да се установят в близкия Пловдив, където намират шанс за добър стандарт на живот за тях и семейството си.

Какво обаче би могло да даде светлина в тунела за младите в Пазарджик?
Петър Куленски, кандидатът за кмет на гр. Пазарджик от ПП-ДБ, с международен опит в привличане на инвеститори в България и работа с млади хора, споделя своята визия:

“Ти заслужаваш да върнем живота в Пазарджик“ – Това послание, което е и слоган на цялата ми кампания, се вкорени много дълбоко в съзнанието ми и мотивира всяка моя стъпка,  всеки допълнителен час работа. Истината е, че много напълно естествени блага на Пазарджик са отказвани от години. И младите хора бягат надалеч. Моята мотивация, е да преобърнем разрухата, защото наистина си струва. Наистина ти и целият Пазарджик заслужавате принципност и истинска мотивация!”

Научете повече за програмата, визията и амбицията на Петър Кукленски тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *