Новини

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се явява с номер 14 на изборите 2 в 1 на 9 юни

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще се яви с номер 14 на изборите 2 в 1 на 9 юни за народни представители и членове на Европейския парламент.

„С тази кампания продължаваме борбата със скритата власт в името на нашата България. А истинската власт е в ръцете на хората. Затова ще се борим за всеки глас с номер 14, за да превърнем България в нормална европейска държава“, каза Вяра Тодева.

„Отиваме на избори не по наша вина. Но сме решени да си довършим работата и затова призоваваме избирателите да ни дадат силата си. Нямаме право след решителната крачка напред да върнем България с две назад. Нашето бъдеще, бъдещето на децата ни, бъдещето на страната ни зависи от всички нас. Подкрепете листите на “Продължаваме Промяната – Демократична България”, за да гарантираме необратимостта на промените“, каза Надежда Йорданова.

„Призоваваме хората да излязат да гласуват, защото е единственият начин да се преборим с контролирания вот. Ние ще търсим доверието на хората, за да бъдем първа политическа сила и да продължим реформите оттам откъде бяхме спряни“, каза Кристина Петкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *