дари /с банкова карта

дарение /по банков път

Титуляр: ПП „Продължаваме Промяната“
Основание: Дарение предизборна кампания
УникредитБулбанк АД
IBAN: BG30UNCR70001525051572
BIC: UNCRBGSF

ВАЖНО! Задължително при дарения, направени по банков път, в Основание трябва да посочите Вашето ЕГН и Вашите три имена.

ВАЖНО: Независимо от метода за дарение, законът изисква всяко лице, което дарява в размер над една минимална работна заплата, т.е. повече от 780 лева (включително чрез множество по-малки по размер дарения), да представи декларация за произхода на дарените средства по реда на чл. 169, ал. 1 от Изборния кодекс, когато дарението се прави в рамките на предизборната кампания. Длъжни сме да обработим Вашите данни при спазване на всички законови изисквания и да предоставим попълнената декларация по образец на Сметната палата при отчитане на постъпилите финансови средства в партията. Ако не получим такава декларация, сме длъжни да Ви върнем парите. Молим да я попълните и да ни изпратите сканирана декларацията на имейл [email protected]. В рамките на 1 работен ден от дарението Ви, молим да ни изпратите и оригиналната подписана декларация до офис на Еконт-Черковна в град София. Посоченият получател трябва да бъде Георги Милев. Оригиналът ни е необходим за целите на отчитането.
Подробното описание на произхода на средствата е необходимо на Сметната палата като контролен орган, за да проследи паричните потоци и да не допусне незаконно финансиране на политическите партии. Също така, в декларацията умишлено е упоменато, че дарението се прави за „ПП „Продължаваме Промяната“ за Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България““ и Ви молим да не променяте тези данни. Всяка коалиция е длъжна да посочи една от партиите в нея, която да отговаря за отчетността, и в случая това е ПП „Продължаваме Промяната“. Ние не събираме повече данни от стриктно необходимите за целта и съответно – изискуеми по образеца на декларацията.
Молим Ви да не забравяте да попълните декларацията и да ни изпратите оригинала. В противен случай сме длъжни да Ви върнем парите.

Всички лични данни, събирани във връзка с даренията, се изискват по закон. Партия “Продължаваме Промяната” спазва изискванията на Общия регламент относно защитата на данните (GDPR).

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете директно на: [email protected].

Всеки един от вас, независимо от сумата, която дарява, допринася за осъществяването на нашата цел – да се гордеем с България не вчера, не утре, а още днес.