Новини

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ се регистрира за участие в местните избори

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ се регистрира за участие в местните избори. Лидерите на обединението – Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев, внесоха повече от 9000 подписа и изразиха увереност, че промяната продължава и по места.

„Много съм щастлив, че всички заедно се явяваме на тези избори. Тук не става дума за коалиция, а за общност. С нея ние заявяваме, че промяната продължава, че демократичните цели и ценности сега ще влязат и в местната власт“, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков.

„България може да избере ново бъдеще за местната власт. Целта на ПП-ДБ е на тези избори българските градове и села да отворят нова страница и да тръгнат напред след дълга стагнация. Това зависи от енергията на хората, от обединението на хората. Дотук бяха преговорите, оттук нататък започва усилената работа за победата.“, допълни Христо Иванов.

„Ние сме алтернативата в местната власт“, заяви Атанас Атанасов.
На регистрацията присъстваха и кандидатите за кметове Васил Терзиев за София, проф. Ивайло Старибратов за Пловдив, Рена Стефанова за Русе и Йордан Терзийски за Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *