Новини

“Продължаваме Промяната-Демократична България (Спаси София)” регистрира кандидатските си листи

Местната коалиция “Продължаваме Промяната-Демократична България (Спаси София)” регистрира кандидатските листи за участие в местните избори на 29 октомври. На събитието присъстваха кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, водачът на листата с общински съветници – Борис Бонев, както и лидерите на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков и “Демократична България” Христо Иванов.
От коалицията заявиха, че обединението има за цел победа на първи тур на изборите за кмет както и мнозинство в Общинския съвет (ОС).
“Ние работим за ясна изборна победа на първи тур и мнозинство в ОС. Ще сме достатъчно убедителни в кампанията, за да може гражданите да ни гласуват доверие – на нас и на нашите идеи, и да имаме всички инструменти да ги реализираме”, каза Васил Терзиев.

Борис Бонев: Ще управляваме града по съвсем нов начин
“Основният ни опонент е ГЕРБ и техният модел на управление в София. “Спаси София” влезе в това обединение с ясното съзнание, че ще изкореним този модел. Като председател на “Спаси София” мога да заявя, че ние няма да допуснем управлението на София да зависи от ГЕРБ”, заяви Борис Бонев.
“Имаме много силна листа с 61 общински съветници, кой от кой по-добър, енергичен и посветен на София. Имаме страхотен екип с 24 кандидати за районни кмета и Васил като кандидат за кмет, за да спечелим пълно мнозинство в София и да управляваме града по съвсем нов начин”, добави Бонев.

Кирил Петков: Днес, със сигурност повече от вчера, сме убедени, че следващият кмет на София ще се казва Васил Терзиев
“Днес повече от всякога, и със сигурност повече от вчера, сме уверени, че следващият кмет на София ще се казва Васил Терзиев. И сме абсолютно сигурни, че победата ще е осезаема. И това, което вярваме, е, че ще е на първи тур”, заяви Кирил Петков. “На национално ниво, ако се стигне до балотажи, “Продължаваме Промяната-Демократична България” ще бъде участник. Така че ще подкрепяме нашите кандидати”, обясни Петков на въпрос дали има вариант коалицията да подкрепя други кандидати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *