Новини

Рена Стефанова: „Крайно време е тези, които знаят и могат, да заемат мястото си напред“

Коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ представи кандидата за кмет на Русе Рена Стефанова и пълна листа от 51 кандидати за общински съветници.

„Реших да се кандидатирам за кмет и да водя листата на ПП-ДБ, защото е крайно време тези, които знаят и могат, да заемат мястото си напред и да дават пример, че когато човек е добросъвестен, когато познава процесите и има желание да помага на хората, това може да се случи без задкулисие. Това е моята кауза – да си върнем града, да си върнем децата в него”. Това заяви кандидатът за кмет и водач на листата Рена Стефанова.

Коалицията откри предизборната си кампания в Русе на 3 октомври, вторник. Срещите с русенци започнаха от площад „Батенберг“ и продължиха по главната улица „Александровска“ до емблематичното за русенци място – под Градския часовник.Отличниците от Отбор 66 разговаряха с хората, очакваха от тях споделени проблеми и предлагаха възможни решения.

По-късно групата се отправи към кея, където в 18 часа, заедно с граждани слушаха класическа музика в изпълнение на дамски ансамбъл „Енигма“ и виенски валсове с младежите от спортен клуб „Настроение“.

“Русе заслужава да има силен, демократичен кмет. Нещата не могат да продължават, както досега. Убеден съм, че както спечелихме парламентарните избори, ще спечелим и местните”, категоричен бе народният представител Мартин Димитров. Успех на Рена Стефанова и на цялата листа пожела и депутатът Иван Белчев, който отбеляза, че кандидатите на ПП-ДБ имат предимство, защото всички са работили и работят по различни каузи за град Русе.

“Великата европейска река Дунав е символ на всички нови неща, които първо са се случвали в Русе. Крайно време е ние, гражданите, да си върнем този европейски начин на живот, за да бъдем горди русенци! Да излезем от изолацията на това, което преживяваме през последните 20 години. Да върнем Русе там, където му е мястото, защото Русе заслужава повече”, категорична бе Рена Стефанова.

Екипът на Рена Стефанова ще работи основно по пет приоритета.

“Искаме Русе да бъде чист, да бъде приветлив, удобен, сигурен и всичко това да го постигнем след една промяна в начина на управление на общината. Нашата мисия е да обърнем администрацията към гражданското общество, което ще бъде питано как иска да се развива града”, обеща адвокат Стефанова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *