Новини

Запознайте се с нашите кандидати за кметове на Враца, Габрово, Монтана, Кюстендил и Плевен

Остават броени дни до изборния ден, в който трябва да изберем новата местна власт. Запознайте се с нашите кандидати и се убедете сами, че те са най-добрият избор за вашия град.

Кирил Кунгалов

Кирил Кунгалов е български предприемач, юрист, визионер и филантроп. Роден е на 17-ти септември 1991 година в град Враца. Завършва езикова гимназия “Йоан Екзарх” в родния си град през 2010 година. Възпитаник е на юридическия факултет при Университета за национално и световно стопанство, където придобива магистърска степен по Право. Завършил е политическа академия при Фондация “Конрад Аденауер” през 2012 година.

Кирил Кунгалов е съучредител и председател на неправителствена организация “Гражданска организация за развитие на Северозападна България”, чиято мисия е подпомагането на икономическото, културното и научното развитие на Северозападния регион. Той е един от идеолозите зад големия регионален проект “Северозападен университет”. Към момента е съосновател и изпълнителен директор на софтуерната компания Балкан Софтуер Студио, чрез която, заедно със съмишленици се стреми да развие модерна ИТ индустрия в родния си град.
Той е член и председател на общинската организация на ПП “Продължаваме Промяната” в в Община Враца. Член на експертните съвети по “Национална сигурност” и “Регионално развитие” към ПП ”Продължаваме промяната”. Бил е кандидат за народен представител в 48-мото и 49-тото Народно събрание. Сега е кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на Община Враца, издигнат от коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”.

Ралица Манолова

Общественик по душа, посветена на позитивното развитие на хората и местната общност. Ралица активно работи за повече местни партньорства и сътрудничество, така че хората заедно да решават проблемите и да развиват Габрово.
Един от създателите на Обществената фондация на Габрово през 2002г., инициатор на редица публични кампании и промени в полза на общността. Основател на неформалната група „Училище за родители – Габрово“, която развива дейност от 2010г. Притежава голям организационен и управленски опит, дългогодишен водещ на обучения за личностно и стратегическо развитие.
Един от най-успешните областни управители на област Габрово. Макар и за кратко време – в периода януари – август 2022г. в резултат на нейната работа и доброто местно партньорство бяха стартирани реално редица инициативи – за първи път се направи ремонт на цялата част от републиканската пътна мрежа на територията на област Габрово; бяха осигурени средства за ремонта на покрива на Природоматематическа гимназия „Иван Гюзелев“; бяха отпуснати почти 2млн. лв. за Априловска гимназия за належащ ремонт, отлаган повече от 10г.; Инвазивната кардиология получи възможност за пълно обновяване със средства от националния бюджет в размер на малко над 1,2 млн. лв. и много други.
Притежава степени Бакалавър „Стопанско управление“ и Магистър „Международни икономически отношения“ от Стопанска академия „Д. А. Ценов“, гр. Свищов.
Създава своето семейство в Габрово, има три деца и вярва, че Габрово може да бъде град на младите хора, на семействата, на иновациите и просперитета и желано място за туризъм!

Теменужка Димитрова

Теменужка Цветкова е на 41 години, родена и израснала в гр. Монтана. Семейна с едно дете. Средното си образование завършва в Природо- математическа гимназия “ Св Климент Охридски“ гр. Монтана, а висшето си образование придобива към Медицински университет- София, специалност пом.фармацевт. Повече от 16 год. работи в сферата на фармацевтичната грижа в родния си град. Председател на Районната Колегия на Българската Асоциация на Помощник Фармацевтите в Монтана. Зад гърба си има редица благотворителни инициативи. Активен участник в едни от първите кампании за популяризиране на приемната грижа в Монтана. Каузата ѝ е да докаже, че малките населени места могат да бъдат конкурентноспособни на големите. Личната и амбиция е да превърне Монтана в модерен и иновативен град с добра инфраструктура и развиваща се икономика. Общински председател на структурата на Продължаваме Промяната в гр Монтана.

Кристиян Иванчов

Роден на 18 май 1980 г. в Кюстендил.

Завършва средното си образование в Професионалната гимназия по туризъм в града, а по-късно и магистър по право. Своята кариера започва в банковата сфера, където трупа дългогодишен опит. По-късно той стартира своя компания и се утвърждава като успешен бизнесмен в сферата на туризма.

Баща на две деца.

Посветен на каузата Кюстендил да се превърне в модерен европейски град, Кристиян работи отдадено за развитието на областта и предоставянето на добри условия за живот на всеки един жител.

Работи усърдно в двете кампании за парламентарните избори през октомври 2022 и през април 2023 г., когато е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме промяната“ за Кюстендил.

Зам. областен управител на област Кюстендил от 27.07.2023 г., той показва как трябва да се работи за развитието на областта и че промяната е възможна.

Наталия Цанева

Наталия Стефанова Цанева – магистър специалност „Счетоводство и контрол”, на 48г., от гр. Плевен. Завършва средното си образование в МГ „Гео Милев” гр. Плевен в паралелка с профил математика със засилено изучаване на английски език, а висшето си образование в СА „Д. А. Ценов” гр. Свищов. От 2006 г. основава собствена счетоводна кантора, която управлява успешно до настоящия момент. Освен богатия опит като главен счетоводител на фирми с разнороден характер на упражняваната дейност, участва активно в разработването и управлението на редица проекти по оперативни европейски програми. Семейна с две деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *